top of page

Cum poți găsi aleze ieftine și potrivite

Actualizată în: 23 feb.


Știați că oamenii dorm în medie între 20 – 25 de ani pe parcursul unei vieți?


Alezele sau păturicile absorbante pentru adulți sunt esențiale atunci când cauți soluții pentru incontinența urinară. Acestea sunt o bună recomandare pentru protecția suplimentară a hainelor, patului sau a lenjeriei de pat.



Disponibile într-o selecție de absorbții, dimensiuni și prețuri, alezele pentru adulți sunt foarte utile pentru cei ce se ocupă de îngrijirea și igiena persoanelor cu incontinență. O păturică absorbantă de calitate trebuie să conțină un strat superior blând cu pielea și cu o capacitate mare de absorbție. Partea inferioară ce intră în contact direct cu lenjeria de pat trebuie să prevină alunecarea și să nu permită lichidelor absorbite să treacă.


Astfel, fie că alegi să folosești aleze igienice ca protecție pentru pat, scaun cu rotile, mobilier medical sau alte suprafețe, condițiile principale de care trebuie să ții cont sunt capacitățile de absorbție și calitățile sale antiaderente chiar și în cazul unor mișcări mai dese sau a unui somn neliniștit.


Există persoane ce își procură pampers pentru adulți și aleze absorbante din mediul offline iar aici enumerăm centre comerciale precum Lidl, Auchan, Carrefour, Kaufland, etc. Marea majoritate preferă însă mediul online datorită prețurilor, care pot fi mai mici, sau a politicilor de confidențialitate.


Îți recomandăm să încerci mai multe brand-uri de aleze și produse absorbante pentru incontinență și să monitorizezi frecvența și rezistența utilizării lor zilnice pentru a nu cădea în capcana prețurilor mici și a schimbărilor foarte dese.


Este foarte important să alegi păturici absorbante de calitate și să te asiguri că acestea sunt impermeabile și că au un strat special creat pentru a nu aluneca.


Alezele igienice Seni Soft Normal sunt recomandate ca protecție suplimentară pentru problemele de incontinență urinară cât și fecală și pot fi folosite atât de femei cât și de bărbați. Pe lângă necesitatea unui scutec, acestea ajută la păstrarea unui mediu uscat și confortabil.



Păturicile absorbante Seni Soft Super au cel mai ridicat nivel de absorbție din gama Seni, sunt foarte practice și sunt cele mai potrivite pentru a ușura munca celor care se ocupă de îngrijirea și igiena persoanelor cu incontinență.





Un alt sfat pe care echipa eFast.ro îl consideră foarte util este să calculezi costul de achiziție al unei singure aleze. Cu toate că tendința este aceea de a cumpăra cantități mai mari sau pachete cu mai multe aleze, există des situații în care poți găsi aleze ieftine în împachetări mai mici.

325 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page