top of page

Incontinența urinară în contextul crizei de sănătate

Actualizată în: 23 feb.

In ultima perioada fiecare dintre noi am constatat ca lucrurile se pot schimba in mod neasteptat. Cei mai multi dintre noi am fost nevoiti sa facem schimbari in viata noastra pentru a ne putea adapta noilor cerinte sau noilor tehnologii.In contextul crizei COVID-19, multe persoane au fost nevoite sa-si petreaca mai mult timp in case si sa reduca foarte mult contactul direct si socializarea. In acelasi timp sentimentul de intrajutorare a crescut semnificativ iar o buna parte dintre noi am realizat ca cel mai bine facem fata unei crize atunci cand suntem mai ingaduitori si darnici cu cei din jur.


Sustinem importanta purtarii mastii, distantarii sociale dar si a igienizarii mainilor dupa contact cu obiecte din mediul exterior sperand astfel ca vom contribui la apropierea sfarsitului acestei crize. Este clar insa ca multe dintre obiceiurile vechi ale oamenilor dar si masuri ce tineau de igiena se vor schimba ca urmare.


Un prim pas pentru a sustine relaxat problema incontinentei urinare in actuala criza este sa ne folosim de tehnologia dezvoltata in toti acesti ani. Foarte probabil, multi dintre noi am constatat ca necesitatea utilizarii unui calculator sau a unei tablete nu a existat pana recent. Insa dezvoltarea tehnologiei are menirea de a ajuta populatia, nu de a-i complica existenta. Cu toate ca pentru multi pare greu sa accesezi un site, ba chiar mai mult, sa efectuezi o comanda online, majoritatea magazinelor online sau a site-urilor fac eforturi mari pentru utilizatorii lor, pentru a le facilita cat mai mult accesul.


Odata luata decizia de a incerca utilizarea unui calculator, tablete sau telefon Smart, incearca sa urmezi pas cu pas ghidajele din setarile administratorului de operatiune. Lucrurile sunt cladite pentru a fi cat mai usor de accesat si utilizat. Multi dintre noi ne enervam, nu avem rabdare si cedam ca urmare a unor setari ce par greu de inteles sau imposibil de utlizat. Aici ar fi bine sa luam in calcul comunicarea cu persoane dragi, poate mai tinere si deschise fata de tehnologie si fata de probleme precum incontinenta.


Discutiile despre incontinenta cu persoanele dragi ar trebui sa fie deschise si relaxate, intrucat astfel de probleme sunt comune iar cel mai bun tratament, fie permanent sau temporar, poate fi gasit usor printr-o comunicare buna.


Nu te simti stanjenit! In zilele noastre exista tot mai multe solutii discrete si confortabile pentru probleme precum incontinenta. Fie ca citesti online si te documentezi despre astfel de probleme, sau soliciti ajutorul unui medic in privinta asta, sau pur si simplu vrei sa comanzi produse precum scutece absorbante, discretia este un aspect ce te va urma. Un furnizor bun de produse de incontinenta urinara se va asigura ca totul se desfasoara la fel ca la vizita unui medic, adica discret.


Poti evita fara probleme spatiile comerciale mari, sau pietele mari in care erai obisnuit sa cauti anumite produse si astfel sa respecti cu mai mare usurinta regulile impuse in actuala criza de sanatate. Comertul online este o solutie buna in astfel de momente si foarte probabil o obisnuinta de viitor, datorita timpului salvat, a vitezei de desfasurare si a preturilor mult mai mici. In general un spatiu comercial mare va avea un adaos comercial mai mare datorita numarului mai mare de angajati.

15 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page