efast.ro

LIVRARE GRATUITĂ LA COMENZI MAI MARI DE 250 LEI

Aleze Seni| Păturici absorbante

Aleze sau păturici absorbante Seni? Cunoscute sub ambele denumiri, aceste produse de incontinență pentru adulți au rolul de a proteja patul și lenjeria de pat.

 

Alezele se găsesc într-o varietate mare de dimensiuni, grad de absorbție și împachetare.

Este foarte important să alegi păturici absorbante de calitate și să te asiguri că acestea sunt impermeabile și că au un strat special creat pentru a nu aluneca.

Aleze absorbante Seni
Preturi mici | Ieftin | BIZ.ro

Preţuri

verificate

Plata sigura cu cardul | BIZ.ro

Plată

sigură

Livrare rapida | BIZ.ro

Livrare

rapidă

Livrare acasa discreta | BIZ.ro

Livrare

discretă

Aleze adulți

Există două variante de aleze adulți: aleze absorbante de unică folosința adulți și aleze reutilizabile. Persoanele ce sunt în cautare de pături absorbante doresc să protejeze suprafețe precum mobilier medical, pat, cearceafuri, scaun cu rotile sau alte suprafețe.

 

Aleze absorbante adulți de unică folosință

Cunoscute și sub denumirea de păturici absorbante sau cearceafuri absorbante, alezele sunt produse ce au ca scop protecția patului de posibile scurgeri. Alezele pentru adulți sunt alcătuite din două părți: cea superioară care intră în contact cu pielea și cea inferioară care intră în contact cu patul sau lenjeria de pat.

 

Păturici absorbante Seni

 

Aleze de pat Seni sunt disponibile în diferite dimensiuni și variază prin gradul de absorbție.  Personalul medical sau cei ce au în grijă adulți cu incontinență folosesc un cearceaf absorbant adulți pentru protejarea suprafețelor pe care este așezată persoana ce folosește scutece adulți de posibile scurgeri rezultate de incontinența urinară sau fecală.

 

Aleze pat | Compoziție

Păturicile absorbante conțin un strat superior fin și moale ce intră în contact direct cu pielea. Sub acest strat se află miezul absorbant ce reține lichidele și este compus din pulpă de celuloză, dacă ne referim la păturici Seni. Partea inferioară este impermeabilă și nu permite lichidului să treacă.

 

Aleze Seni | Avantaje

 

În cazul cearceafurilor absorbante SENI, materialele folosite sunt de o calitate foarte bună și sunt prietenoase cu orice tip de piele. Folia impermeabilă este special concepută pentru ca alezele să nu alunece. Variantele de păturici absorbante Seni disponibile diferă prin conținutul de pulpă de celuloză și prin dimensiunea lor. Astfel, există aleze Seni ce sunt potrivite pentru așezarea lor pe un scaun sau fotoliu rulant, după caz,  sau există aleze mari Seni cu aripioare laterale ce se fixează sub saltea. În cazul persoanelor imobilizate, folosirea de aleze impermeabile contribuie la protejarea patului, mai ales în timpul schimbării scutecului.

Aleze ieftine

Stabilește ce nevoi ai: aleză de unică folosință sau reutilizabilă, suprafață inferioară care să nu alunece, grad de absorbție ridicat, dimensiune dorită (dimensiunea persoanei ce o folosește și cea a suprafeței acoperite). Odată stabilite nevoile, folosește mediul online pentru a compara prețuri și pentru a alege cea mai ieftină variantă pentru tine.

 

Întrebări frecvente

 

Ce sunt alezele?

Alezele sunt produse impermeabile si au aspectul unor păturici de diferite dimensiuni. Cele mai utilizate sunt alezele absorbante, ce conțin un strat superior absorbant și un strat inferior impermeabil ce protejează suprafețele de scurgeri. Aceste produse sunt cunoscute și sub deumirea de păturici absorbante sau cearceafuri absorbante.

 

Ce tipurile de aleze există?

Alezele pentru adulți se găsesc în două variante: aleze absorbante de unică folosință și aleze reutilizabile.

 

Care sunt beneficiile utilizării de păturici absorbante?

Alezele protejează suprafețele precum patul, mobilierul medical, lenjeria de pat. Păturicile absorbante au scopul de a menține pielea uscată și de a contribui la păstrarea unui mediu uscat și confortabil. Acestea ușurează aplicarea de produse de curățare și îngrijire a pielii persoanelor cu incontinență ce au nevoie de scutece adulți.

 

Pot folosi doar păturici absorbante în caz de incontinență?

Păturicile absorbante se recomandă a fi folosite ca protecție suplimentară, pe lângă necesitatea folosirii scutecelor pentru adulți.

 

Ce fac dacă aleza folosită nu face față scurgerilor?

Asigură-te în primul rând că folosești scutece adulți ce corespund nevoilor de incontinență iar în caz afirmativ, alege o aleză cu capacități mai bune de absorbție.

Adaugă comentariul tău