top of page

Livrare şi plată

Echipa eFast.ro își respectă angajamentul de a procesa și de a livra comenzile cât mai rapid și mai discret pe întreg teritoriul României.

Toate produsele comercializate respectă cele mai înalte standarde de calitate și sunt livrate în ambalaje discrete pentru a vă asigura intimitatea. Comenzile efectuate la eFast.ro se livrează  prin intermediul serviciului de curierat rapid și sunt însoțite de factură și certificat de conformitate acolo unde este cazul.

Produsele se livrează la adresa menționată în comandă, în termen de 1-3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.

Pentru comenzile cu livrare pe raza municipiilor Galați și Braila, TRANSPORTUL ESTE GRATUIT, indiferent de valoarea comenzii. Pentru comenzile mai mici de 250 RON taxa de transport este de 20 RON iar pentru comenzile care depășesc valoarea de 250 RON, transportul este gratuit.

Produsele comercializate pe eFast.ro pot fi comandate fără a crea un cont. Prin crearea unui cont există posibilitatea de a salva una sau mai multe adrese de livrare precum și detalii ale cardului pentru a ușura posibile viitoare comenzi. Adresa de livrare poate fi diferită față de adresa de facturare. 

Pentru anumite produse sau servicii aflate în promoție va fi necesară completarea datelor primite sub forma unui voucher sau cupon pentru a aplica reducerile. Pentru suport în a aplica o reducere nu ezita să ne contactezi!

 

Modalităţi de plată:

  1. Plată ramburs (numerar) – la curier în momentul primirii coletului

  2. Plată online – cu card bancar, prin intermediul procesatorului de plăți 

 

În cazul în care plata se face cu card bancar prin intermediul procesatorului de plăți, echipa eFast.ro nu percepe costuri în plus sau comisioane pentru acest gen de plată.

bottom of page