top of page

LIVRARE GRATUITĂ LA COMENZI MAI MARI DE 250 LEI

Şerveţele umede adulţi SENI

Șervețelele umede pentru adulți Seni reprezintă alternativa rapidă și ușoară la spălarea cu apă și săpun, asigurând igiena pe parcursul întregii zile.

Se recomandă folosirea acestora pentru îngrijirea pielii, atât la înlocuirea produselor de incontinență absorbante cât și pentru curațarea întregului corp.

Pentru a proteja pielea, este de preferat să alegi șervețele umede hipoalergenice, fără parfum și fără alcool.

Preturi mici | Ieftin | BIZ.ro

Preţuri

verificate

Plata sigura cu cardul | BIZ.ro

Plată

sigură

Livrare rapida | BIZ.ro

Livrare

rapidă

Livrare acasa discreta | BIZ.ro

Livrare

discretă

Șervețele umede adulți pentru incontinență

În căutarea de soluții cât mai eficiente, dar și pentru a salva timp și energie, multe persoane apelează la șervețele umede pentru îngrijire și igienă. Utilizarea de șervețele umede adulți reduce nevoia de a folosi mai multe articole pentru a îngriji pielea. Scopul unor șervețele umede pentru incontinență este acela de a oferi pielii curățare delicată, hidratare și protecție, fără a folosi apă și săpun.

 

Beneficii șervețele umede SENI

 

Șervețelele SENI au toate calitățile necesare unor șervetele umede adulți de calitate. Acestea au dimensiuni mari pentru a îngriji o suprafață cât mai mare a corpului. Grosimea acestor șervețele asigură o curățare eficientă și elimină riscul ruperii în timpul folosirii. Ingredientele de tip alantoină, vitamina E, aloe vera prezente în șervețele adulți SENI îndeplinesc toate condițiile de curățare și îngrijire a pielii persoanelor ce suferă de incontinență.

 

Servețele umede ieftine

 

În căutarea unor șervețele umede ieftine este foarte important să nu neglijăm calitățile ce stau la baza unor servețele eficiente: acestea trebuie să fie mari, suficient de preumezite, delicate cu pielea, să ofere protecția necesară și să neutralizeze mirosurile neplăcute. Produsul ce respectă aceste nevoi nu va atrage costuri suplimentare generate de folosirea altor produse de curățare.

 

Șervețele umede Seni XXL

 

Atât dimensiunea foarte mare (20*30cm), cât și grosimea lor, fac din șervețelele adulți Seni XXL alegerea ideală pentru îngrijitorii persoanelor ce suferă de incontinență urinară sau fecală.

 

Întrebări frecvente

Ce tipuri de șervețele umede pot găsi?

 

Șervețelele umede pot fi dezinfectante, antibacteriene, demachiante, sterile, pentru piele sensibilă în caz de incontinență la adulți sau în cazul copiilor mici.

 

Care este dimensiunea ideală pentru șervețele umede de incontinență?

 

Se recomandă ca dimensiunea unui șervețel umed pentru incontinență să fie cât mai mare pentru a usura procesul de curățare și pentru a folosi cât mai puține bucăți. Ideal este ca această dimensiune să fie 200 * 300 mm.

 

Pot folosi șervetele umede pentru adulți în zonele intime în locul hârtiei igienice chiar dacă nu am probleme de incontinență?

 

Șervețele umede pentru adulți fără alcool și fără proprietăți iritante pot fi folosite în lipsa incontinenței. Se recomandă ca acestea să fie aruncate la gunoi după utilizare deoarece se degradează mai greu și pot crea probleme în conductele de scurgere.  

 

Pot cauza cancer șervețelele umede pentru incontinență?

 

Nu există dovezi în asocierea acestor produse cu un risc crescut de dezvoltare a cancerului.

 

De ce să folosesc șervețele umede în locul hârtiei igienice?

 

Se consideră că folosirea hârtiei igienice este un mod prin care materiile fecale nu se curăță în totalitate. Șervețelele umede sau apa sunt considerate cele mai bune metode de curățare, prin care se pot evita infecții, hemoroizi sau fisuri anale.

Adaugă comentariul tău

Produse recomandate

bottom of page