top of page

LIVRARE GRATUITĂ LA COMENZI MAI MARI DE 250 LEI

Scutece adulți ieftine

Cumpărarea de pampers adulti ieftini este o preocupare pentru toți cei ce folosesc acest tip de produse în mod regulat. Deși industria produselor de incontinență a crescut foarte mult în ultimii ani, puține publicații vin în ajutorul cumpărătorilor și discută despre aspectele financiare ale acestui tip de achiziție.

 

Cunoscute și sub numele de pampers adulți, acestea sunt unele dintre cele mai folosite articole de ingrijire personală din lume, însă nu foarte mulți cunosc detalii despre aceste produse și ce anume le determină prețul de vânzare.

Scutece adulti ieftine

Primii pași

În goana după cel mai mic preț nu se iau în considerare toate aspectele ce fac diferența între produsele de incontinență pentru adulți ale diferiților producători. Dacă prețul este singurul care dictează, vei ajunge să cumperi produse ieftine care pe termen mediu și lung îți vor aduce cheltuieli mai mari.

 

Căutarea de scutece pornește de la a afla mărcile de scutece disponibile în Romania, proprietățile produselor și abia apoi găsirea unui magazin, farmacie, magazin online sau depozit scutece en-gros cu cel mai bun preț.

 

Dacă tot ce contează pentru tine este prețul, aici găsești lista ce conține PREȚURI - SCUTECE ADULȚI SENI

 

Identifică nevoile

 

Nevoile celui ce folosește scutece sunt la baza alegerii produsului potrivit. Cel mai important aspect în acest sens îl reprezintă gradul de incontinență. Aceasta poate fi: incontinență de picătură, incontinență ușoară, incontinență medie, incontinență gravă și incontinență foarte gravă. Odată cunoscut acest aspect, te poți orienta către produsul cu gradul de absorbție potrivit. Acesta poate fi identificat prin numărul de picături inscripționat pe ambalaj.

 

Capacitatea de absorbție a produselor din gama Seni este comunicată pe ambalaj printr-un sistem gradat, ca în imaginea de mai jos.

Picaturi Seni.png

Scutecele destinate persoanelor cu incontinență ușoară sunt mai ieftine. Există tentația de a fi folosite de către o persoană ce suferă de incontinență gravă, pentru a face economie. În schimb, acestea vor trebui schimbate mai des din cauza capacității reduse de a reține lichidul. În final, costurile vor fi mai mari pentru că se vor folosi mai multe scutece ieftine în detrimentul câtorva scutece mai scumpe, care se schimbă mai rar și care au capacitatea de a reține mai mult lichid.

 

Aici găsești lista cu MĂRIME ȘI GRAD ABSORBȚIE - SCUTECE ADULȚI SENI

 

Nu ignora caracteristicile de bază

 

Este foarte important să cunoști proprietățile ce sunt obligatorii pentru a asigura gradul minim de igienă și confort ale scutecelor:

• Produsele trebuie să fie testate dermatologic și să nu conțină latex întrucât la contactul cu pielea produsele neconforme produc iritații, alergii și leziuni. Mai mult, produsele de calitate permit pielii să respire, oferind un plus de confort.

• Indicatorul de umiditate are rolul de a informa despre necesitatea de a schimba scutecul. Această caracteristică îi ajută în mod special pe cei ce îngrijesc persoanele cu incontinență.

• Scutecele cu formă anatomică se adaptează perfect pe corp, eliminând scurgerile și mirosurile neplăcute provocate de incontinență.

Un pampers adulți de calitate va împiedica degajarea de mirosuri neplăcute. Materialul din care este confecționat mijlocul absorbant  transformă lichidul în gel și oprește dezvoltarea bacteriilor și a mirosului neplăcut.

 

Indiferent de producătorul de scutece adulți ales, asigură-te că printre proprietățile produselor de incontinență pe care le cumperi se numără și cele de mai sus.

 

Este de reținut faptul că scutecele Seni dețin toate calitățile enumerate anterior.

 

Aici găsești lista ce conține SORTIMENTAȚIE ȘI PREȚ - SCUTECE ADULȚI SENI

 

De unde cumpăr scutece ieftine?

 

De îndată ce am ales produsul potrivit, urmează vânătoarea de prețuri.

Este o certitudine: nu vei găsi pampers adulți ieftini la magazinul sau la farmacia de la colțul străzii.

Iată câteva idei pentru a găsi cele mai bune prețuri:

 

Distribuitori en-gros de scutece. Această opțiune este greu accesibilă, depozitele de scutece se găsesc doar în marile orașe, sunt amplasate de cele mai multe ori în locuri greu accesibile din zone industriale și impun o cantitate mare de achiziție pentru obținerea unui preț competitiv. Mai mult, transportul scutecelor spre casă reprezintă o provocare dat fiind volumul mare al acestora.

 

Scutece adulți Metro / Scutece adulți Selgros. Pe scurt: nu toată lumea locuiește în orașe mari și dispune de resurse financiare pentru a cumpăra baxuri de scutece pentru consumul pe mai multe luni. Mai mult, nu toată lumea are mașini mari pentru transportul scutecelor.

 

Scutece adulți Kaufland / Scutece adulți Auchan / Pampers adulți Carrefour. Aceste opțiuni reprezintă o soluție doar pentru cei ce locuiesc în apropierea acestor centre comerciale. Avantajul îl reprezintă posibilitatea achiziției unor cantități mai mici la un preț accesibil.

 

Un alt dezavantaj al opțiunilor de mai sus îl reprezintă timpul petrecut în trafic și la coada de la casele de marcat.

 

Scutece adulți online. Căutările noastre indică faptul că magazinele online oferă cele mai mici prețuri pentru cei ce caută pampersi adulți ieftini. Mai mult, produsele sunt aduse la ușa casei tale.


Atenție! Nu te grăbi să adaugi în coșul de cumpărături cele mai ieftine scutece fără a verifica mai întâi costurile de transport. Cele mai dese căutări online sunt: scutece adulți eMag și scutece adulți Farmacia Tei.

 

Te invităm să iei în calcul toate variantele de mai sus în căutarea de pampers ieftini, însă te rugăm să arunci o privire și la PREȚURI SCUTECE ADULȚI SENI. Aici găsești o mare varietate de produse incontinență la prețuri mici. Mai mult, transportul are prețul fix de 20 lei iar la achiziții ce depășesc valoarea de 250 lei – TRANSPORTUL ESTE GRATUIT. Pe eFast.ro vei găsi și oferta specială adresată locuitorilor orașelor Galați și Brăila: transport gratuit la orice achiziție, indiferent de valoarea comenzii.

 

Echipa eFast îți urează cu drag:

 

Spor la cumpărături!

Adaugă comentariul tău

bottom of page