top of page

Despre noi

Echipa eFast.ro a luat nastere la initiativa unui tanar cu experienta in domeniul ospitalitatii, ca urmare a eforturilor sale de a gasi produse de incontinenta pentru nevoile unei rude apropiate aflate intr-un moment dificil din viata.

“Fara a avea cunostinte despre aceasta categorie de produse, am fost nevoit sa parcurg multi pasi greoi pentru a ma informa si pentru a alege produsele de care bunica mea avea nevoie. Consider ca aceasta categorie nu trebuie neglijata iar oamenii care sunt in cautare de produse de incontinenta trebuie sa gaseasca usor solutii la problemele lor.”

Membrii echipei noastre asigura calitatea unei experiente consolidate de studiu constant si continuu pentru a oferi un raport bun calitate - pret.

Coerenta in comunicare, feedback-ul permanent, suportul in actiuni, rapiditatea si politicile stricte de confidentialitate sunt doar cateva dintre aspectele ce ne caracterizeaza.

Serviciu de asistenta prompt si dedicat

Echipa eFast.ro isi ia angajamentul de a mentine cele mai inalte standarde de etica profesionala prin asigurarea unui serviciu de asistenta corect si dedicat nevoilor tale.

Produse de calitate si preturi verificate

In ceea ce priveste produsele comercializate in magazinul nostru, ne propunem sa oferim permanent preturi competitive si brand-uri de incredere. Informatiile oferite de noi au rolul de a usura procesul de decizie atunci cand alegi sa cumperi.

Experienta petrecuta in magazinul nostru

Intelegem cat de pretios este timpul, motiv pentru care experienta ta in magazinul nostru este foarte importanta. Echipa noastra isi ia angajamentul de a imbunatati permanent site-ul pentru ca experienta alaturi de noi sa fie cat mai placuta si utila.

Siguranta si discretie

Echipa eFast.ro isi stabileste o prioritate clara in a livra produsele intr-un mod cat mai discret. In ceea ce priveste protectia datelor personale, pentru a respecta politicile de confidentialitate ne asiguram ca folosim cele mai noi tehnologii de protectie ale informatiilor.

bottom of page