top of page

LIVRARE GRATUITĂ LA COMENZI MAI MARI DE 250 LEI

Scutece adulţi chilot SENI

Alege scutece adulți tip chilot Seni ce iți oferă senzația de curat și te fac să te simți confortabil!

 

Discrete sub articole de îmbrăcăminte, scutecele tip chilot au capacități remarcabile de absorbție, asigură protecție împotriva scurgerilor și libertate în mișcare.

Asemănătoare cu lenjeria intimă obișnuită, aceste scutece se adaptează ușor pe corp și sunt ideale pentru persoanele active cu incontinență urinară sau fecală.

Preturi mici | Ieftin | BIZ.ro

Preţuri

verificate

Plata sigura cu cardul | BIZ.ro

Plată

sigură

Livrare rapida | BIZ.ro

Livrare

rapidă

Livrare acasa discreta | BIZ.ro

Livrare

discretă

Scutece adulți tip chilot

Cunoscute și sub denumirea de pampers chilot pentru adulți, aceste scutece asigură protecție pentru probleme ce țin atât de incontinența urinară cât și fecală. Denumirea lor definește structura asemanatoare unui chilot, fapt ce recomandă purtarea acestor scutece într-un mod discret pe sub haine.

Diferențe între pampers adulți tip chilot și pampers adulți cu sistem închis

 

Principala diferență o reprezintă sistemul de prindere, care în cazul scutecelor cu sistem închis se face pe bază de adeziv. Scutecele tip chilot se folosesc precum un chilot normal iar înlăturarea lor se face cu ușurință prin ruperea cusăturii din lateral. Aceste scutece tip chilot conțin o bandă elastică pe toată lungimea taliei, sunt mai ușoare, mai silențioase și sunt destinate persoanelor mobile.

Disponibile în mai multe grade de absorbție, scutecele chilot pot fi folosite atât ziua cât și noaptea în funcție de gravitatea incontinenței. În cazul producătorului Seni, scutecele tip chilot Premium conțin volănașe laterale precum scutecele cu adeziv, pentru protecție împotriva scurgerilor laterale.   

 

Avantaje scutece tip chilot Seni

În cazul produselor Seni de tip chilot absorbant, principalele avantaje sunt: putere mare de absorbție, acestea sunt ușoare și confortabile, materialul din care sunt confecționate permite pielii să respire și sunt dotate cu indicator de umiditate, nu conțin latex și nici compuși toxici. Întrucât mobilitatea persoanelor ce folosesc pampers tip chilot presupune un contact activ al materialului cu pielea, aceste scutece tip chilot Seni sunt conepute pentru a fi delicate cu pielea. Funcția de neutralizare a mirosurilor neplăcute este prezentă atât în cazul produselor pampers chilot cât și a celor cu adeziv.    

Întrebări frecvente

Ce sunt scutecele tip chilot pentru adulți?

Scutecele tip chilot pentru adulți sunt produse absorbante de unică folosință asemănătoare unui chilot normal. Acestea sunt folosite de persoanele ce suferă de incontinență.

Care este diferența dintre scutece adulți și scutece adulți chilot?

Ambele sunt produse pentru incontinență adulți și au același scop însă diferența principală o reprezintă persoanele cărora le sunt adresate. Persoanele imobilizate la pat folosesc pampers adulți de tipul celor folosite pentru copii, în timp ce persoanele active ce suferă de incontinență folosesc scutece adulți chilot, ce au structura asemănătoare articolelor de lenjerie intimă. Scutecele tip chilot se utilizează la fel ca în cazul unui chilot normal și se înlătură prin ruperea cusăturii din lateral. Acestea nu necesită un îngrijitor pentru a fi folosite. Scutecele pentru adulți clasice au un sistem de prindere cu adeziv și sunt ideale pentru persoanele imobilizate, cu un grad ridicat de incontinență.    

Ce mărime aleg pentru pampers adulți tip chilot?

 

La fel ca în cazul unui pampers adulți cu adeziv, este necesară măsurarea taliei și a coapselor pentru a stabili care este cea mai mare dimensiune dintre cele două. Măsurătoarea rezultată trebuie să se încadreze între numerele ce definesc o anumită mărime. Ai acces la dimensiunile și puterea de absorbție a produselor comercializate de producătorul de scutece Seni aici: Mărime scutece adulți chilot Seni

Pot folosi și femeile scutece chilot?

 

Scutecele tip chilot sunt produse unisex ce pot fi folosite atât de femei cât și de barbați.

 

Unde găsesc scutece chilot ieftine?

 

Cele mai bune variante pentru a găsi scutece adulti ieftine sunt depozite en gros - unde trebuie cumpărate cantități mari de scutece pentru a obține prețuri mici, unde intervine și problema transportului, sau magazinele online, ce au avantajul prețurilor mici indiferent de cantitatea cumpărată și au livrare scutece la ușa casei tale. Indiferent de alegere, se recomandă comparațiile de prețuri periodice pentru a evita posibile capcane.

Pot folosi scutece tip chilot dacă sunt temporar imobilizat?

 

Scutecele tip chilot pot fi folosite, dar nu se adresează persoanelor imobilizate, chiar dacă situația este una temporară.

Pot folosi scutece chilot în timpul nopții?

 

Scutecele tip chilot pot fi folosite și noaptea dacă au o capacitate de absorbție ce poate susține cantitatea de lichid rezultată și dacă există protecție în cazul scurgerilor laterale. Totuși, se recomandă utilizarea produselor de tip scutece de noapte, spre exemplu Scutece adulți Super Seni Trio și Scutece adulți Super Seni Quatro, ce sunt special concepute în acest scop și au un grad mare de absorbție.

Adaugă comentariul tău

Produse recomandate

bottom of page