top of page

LIVRARE GRATUITĂ LA COMENZI MAI MARI DE 250 LEI

Scutece adulţi SENI

Descoperă scutece adulți Seni cu adeziv ce îți oferă senzația de uscat și te ajută să te simți confortabil!

 

Un scutec de calitate te protejează, împiedică scurgerile laterale și are un grad de absorbție ridicat. Este foarte important ca produsele pentru incontinență de adulți să reducă mirosul neplăcut și să permită pielii să respire.

 

Scutecele pentru adulți Seni reprezintă alegerea cea mai bună pentru persoanele imobilizate sau care au nevoie de îngrijitori.

Preturi mici | Ieftin | BIZ.ro

Preţuri

verificate

Plata sigura cu cardul | BIZ.ro

Plată

sigură

Livrare rapida | BIZ.ro

Livrare

rapidă

Livrare acasa discreta | BIZ.ro

Livrare

discretă

Scutece adulți

Cunoscute și dub denumirea de pampers adulți, scutecele pentru adulți sunt cele mai utilizate produse de persoanele afectate de incontinență datorită problemelor de sănătate. Aceste afecțiuni medicale pot include probleme de mobilitate, demență, diaree severă sau diverse leziuni și accidente. Scutecele au straturi super-absorbante cu o capacitate mare de reținere a lichidelor pentru o utilizare prelungită. În funcție de severitatea problemelor de incontinență suferite, scutecele pot fi purtate pe întreaga perioadă a zilei, sau doar pentru protecție pe timp de noapte.

Scutece adulți Seni

Scutecele pentru adulți concepute și confecționate de producătorul Seni – cuprind produse absorbante de cea mai bună calitate, potrivite pentru toate tipurile și gradele de incontinență. Gama variată de pampers adulți Seni se adresează atât persoanelor active, cât și celor cu mobilitate limitată sau imobilizate la pat.

Grad de incontinență

Un factor important în alegerea scutecului potrivit îl reprezintă gradul de incontinență. Gradul de incontinenţă se calculează ținând cont de volumul mediu de urină eliminat involuntar, într-un interval de 4 ore. Tipuri de incontinență la adulți: incontinență de picătură (<50ml), incontinență ușoară (50-100ml), incontinență medie (100-200ml), incontinență gravă (200-300ml) și incontinență foarte gravă (>300ml). Odată știut acest aspect, te poți orienta către produsul cu gradul de absorbție potrivit.

Mărime scutece adulți

 

Pentru a beneficia de toate calitățile scutecelor, este foarte importantă alegerea mărimii potrivite de pampers adulți. Scutecele cu o mărime necorespunzătoare sunt mai puțin eficiente și extrem de incomode. O mărime prea mică poate cauza disconfort și apariția iritațiilor pielii iar o mărime prea mare nu asigură protecție împotriva scurgerilor. Concepute special pentru a oferi un confort maxim, scutecele pentru adulți sunt fabricate din țesătură moale și sunt disponibile într-o gamă variată de mărimi – small (mici), medium (medii), large (mari) și extralarge (extra-mari).

 

Mărime scutece Seni

 

Pentru a putea alege cea mai potrivita mărime pampers adulți Seni - trebuie măsurată circumferința taliei și a coapselor. Se va alege dimensiunea cea mai mare dintre talie și coapse iar mai apoi se va consulta un tabel de mărimi scutece adulți Seni. Fiecare mărime este inscripționată pe ambalaj sub forma - Extra Small, Small, Medium, Large, Extra Large și 2*Extra Large - și se bazează pe măsurătoarea menționată mai sus. Ai acces la dimensiunile produselor comercializate de producătorul de scutece Seni aici: Mărime scutece adulți Seni

 

Tipuri de scutece pentru adulți

 

Sunt disponibile diferite tipuri de scutece: scutece de unică folosință, scutece reutilizabile, scutece deschise – ce au diverse sisteme de prindere, scutece tip chilot ș.a. Fiecare dintre ele oferă un nivel crescut de confort și încredere, cu condiția de a alege un model de scutec potrivit nevoilor, mobilității și anatomiei celui ce îl va purta. Fiecare tip de scutec are caracteristici unice care trebuie cunoscute și analizate înainte de a cumpăra.

 

Scutece adulți tip chilot

 

Pampers tip chilot seamănă cu lenjeria intimă obișnuită și prezintă părți laterale ce se rup, pentru a putea fi îndepărtat cu ușurință. Forma sa flexibilă se pliază pe forma corpului și previne orice disconfort. Aici găsești gama completă de Scutece adulți tip chilot Seni.

 

Scutece pentru adulți cu adeziv

 

Produsele tip pampers adulți dispun de un sistem lateral de prindere cu adeziv care ușurează schimbarea scutecului. În plus, scutecele din gamele premium sunt dotate cu adeziv lateral tip arici, ce poate fi desprins și prins înapoi. Acestea sunt mai confortabile deoarece pot fi ajustate cu ușurință la nevoie și asigură o potrivire perfectă și sigură pe corp.

 

Scutece de noapte

 

Scutecele de noapte sunt concepute pentru a oferi un grad maxim de absorbție a lichidelor și protecție pentru o purtare îndelungată. Ideale pentru utilizarea pe timp de noapte, acestea rămân uscate până la șase - opt ore și oferă un somn neîntrerupt. Citește mai multe informații despre pampers adulți de noapte – Scutece adulți Super Seni Trio și Scutece adulți Super Seni Quatro.

 

Cumpără scutece adulți Seni online

 

Îți facem viața mai ușoară! Comandă scutece adulți Seni ieftine pe site-ul www.eFast.ro și ai prețuri la fel de mici ca într-un depozit scutece adulți en-gros. În plus, livrăm la ușa casei tale sau direct la căminul de bătrâni ori spitalul specificat în comandă.

 

Costul de transport este fix, indiferent că locuiești într-unul din marile orașe ale țării (București, Iași, Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Brașov, Galați, Ploiești, Oradea, Brăila, Arad, Pitești, Sibiu, Bacău, Târgu Mureș, Baia Mare, Buzău), sau într-o zonă rurală.

Adaugă comentariul tău

Produse recomandate

bottom of page