top of page

LIVRARE GRATUITĂ LA COMENZI MAI MARI DE 250 LEI

Curăţare corp SENI

Nu îți neglija pielea! Curățarea și îngrijirea pielii este foarte importantă pentru persoanele care folosesc produse de incontinență pentru adulți, mai ales pentru cele imobilizate la pat.

Produsele de curațare Seni se utilizează fără apa, nu necesită clătire și elimină mirosurile neplăcute. Produsele de îngrijire sunt esențiale pentru prevenirea iritațiilor, hidratarea și regenerarea pielii.

Preturi mici | Ieftin | BIZ.ro

Preţuri

verificate

Plata sigura cu cardul | BIZ.ro

Plată

sigură

Livrare rapida | BIZ.ro

Livrare

rapidă

Livrare acasa discreta | BIZ.ro

Livrare

discretă

Produsele cosmetice profesionale sunt esenţiale pentru îngrijirea corespunzătoare a pielii uscate, sensibile și predispuse la apariţia iritaţiilor şi escarelor. Pe măsură ce pielea îmbătrâneşte, aceasta devine mai sensibilă iar procesul de regenerare este mai lent. Persoanele cu probleme de incontinenţă sunt predispuse la apariţia iritaţiilor deoarece pielea acestora este expusă o perioadă îndelungată la acţiunea factorilor iritanţi din urină şi din materii fecale.

 

Produsele de curățare Seni Care îngrijiesc delicat și eficient pielea pentru a o menține sănătoasă. O piele sănătoasă reprezintă o barieră fizică împotriva mediului exterior.

 

Îngrijirea corespunzătoare a pielii presupune 3 pași:

  • Curățare delicată

  • Regenerare și hidratare

  • Protecție eficientă

 

Curățare delicată

Pentru a menţine pielea sănătoasă este nevoie de o îngrijire cu produse ce au acţiune delicată şi eficientă. Prin înlocuirea săpunului cu produse de curăţare de specialitate, riscul apariţiei iritaţiilor poate fi redus semnificativ.

Regenerare și hidratare

Pielea sensibilă şi uscată are nevoie de îngrijire cu produse ce hidratează, stimulează microcirculaţia sângelui şi ajută la regenerarea stratului hidrolipidic.

Protecție eficientă

În cazul persoanelor imobilizate, sau cu mobilitate redusă, pielea este expusă constant factorilor iritanţi din urină şi materii fecale şi are nevoie de îngrijire profesională pe termen îndelungat.

 

Cea mai bună formă de a trata probleme ale pielii este prevenirea iar acest lucru presupune practici bune de îngrijire.

În plus față de beneficiile clinice, o bună rutină de igienă poate ajuta persoanele cu incontinență să se simtă confortabil, precum și să le susțină stima de sine și calitatea generală a vieții.

Produsele de curățare și îngrijire Seni Care au rezultate confirmate dermatologic și îndeplinesc eficient toți cei 3 pași necesari pentru a oferi sănătate pielii.

 

Întrebări frecvente

Pot folosi apă și săpun pentru a îngriji pielea unei persoane cu incontinență?

 

Cea mai potrivită metodă de îngrijire a pielii o reprezintă utlizarea produselor de curățare fără clătire. Apa și săpunul au fost considerate etalon tradițional dar s-a constatat că acestea afectează uleiurile naturale ale pielii și o pun în pericol.

 

Este necesară folosirea unei creme de protecție a pielii în cazul formelor ușoare de incontinență?

 

Îngrijirea optimă se recomandă a se face cu un produs de curățare și un protector de piele. Acesta din urmă trebuie aplicat mai frecvent la persoanele cu un grad ridicat de incontinență.

 

Care este cel mai bun produs pentru crearea unei bariere la nivelul pielii în caz de incontinență și cand ar trebui aplicată?

 

Una dintre cele mai recomandate soluții o reprezintă crema cu oxid de zinc. Se recomandă ca aceasta sa fie aplicată înainte ca pielea să intre în contact cu factorii iritanți. După schimbarea unui scutec la adulți, curățarea se recomandă a fi urmată de aplicarea unui astfel de produs.

 

Pot aplica crema hidratantă pe pielea umedă?

Crema hidratantă este mai eficientă dacă se aplică pe pielea umedă întrucât este absorbită mai ușor.

Adaugă comentariul tău

Produse recomandate

bottom of page