top of page

Cum cumperi scutece pentru adulți

Actualizată în: 23 feb.


Ai facut deja primul pas si ai ales produsul de incontinenta cel mai potrivit pentru tine. Urmatorul pas este sa alegi unde sa cumperi. Desigur, ai posibilitatea de a intra in cel mai apropiat magazin, depozit sau farmacie dar inainte de a actiona, pentru a proteja bugetul familiei tale, te rugam sa tii cont de sfaturile de mai jos.



1. Testeaza inainte de a cumpara cantitati mari


Daca nu stii cu siguranta produsul de incontinenta care ti se potriveste cel mai bine, iti recomandam sa testezi inainte de a cumpara pachete mari de scutece adulti. Ideal ar fi sa soliciti comerciantului o mostra a produsului dorit, insa putine sunt cazurile in care ti se va satisface aceasta dorinta. Astfel, ai la indemana urmatoarele doua solutii:

  • Inca mai sunt comercianti care vand scutece adulti la bucata, desi aceasta practica nu este recomandata din punct de vedere legal si sanitar. Profita de indrazneala acestora si cumpara doar o bucata in vederea testarii acesteia.

  • Cumpara varianta de impachetare cea mai mica a respectivului produs. Spre exemplu, scutecele de adulti clasice au de regula impachetari standard de 30 sau de 10 bucati. Opteaza pentru pachetul mic de 10 scutece pentru a limita pierderile in cazul in care produsul de incontinenta ales nu ti se potriveste.


2. Cauta cel mai mic pret per bucata


Toata lumea stie: cu cat pachetul este mai mare, cu atat scutecul este mai ieftin. Gresit, acest lucru nu este intotdeauna adevarat. Calculeaza inainte de a cumpara! Bazandu-se pe aceste preconceptii ale cumparatorilor, anumiti comercianti si producatori de scutece profita si recurg la siretlicuri pentru a creste profitul.

Spre exemplu: produsul X se comercializeaza la pachete de 30 bucati cu pretul de 60 lei sau la pachete de 10 bucati cu pretul de 17 lei. Un calcul simplu ne va arata ca pretul la bucata a produsului X este de 2 lei la pachetul mare de scutece si de 1,7 lei la impachetarea de 10 bucati, aceasta fiind varianta cea mai ieftina pentru tine.

In concluzie, desi instinctul iti va spune sa cumperi scutece de adulti la pachet mare, un simplu calcul matematic iti va indica faptul ca uneori este mai ieftin sa cumperi 3 pachete cu cate 10 bucati decat un pachet mare cu 30 de bucati.


3. Fereste-te de produse contrafacute


Da, chiar daca este greu de crezut, inca riscam sa cumparam produse de incontinenta contrafacute! Din pacate, situatia sociala si imprejurarile economice din Romania inca permit unor firme rau intentionate sa comercializeze produse de provenienta discutabila. De la banalele prezervative, la haine, incaltaminte, electrocasnice si chiar mancare, piata din tara noastra abunda in produse contrafacute.

Aceste produse sunt atragatoare prin prisma pretului scazut, in schimb, calitatea acestora este incomparabila fata de produsele originale.

  • Nu este deplasat sa solicitam vanzatorului certificatul de conformitate al produsului cumparat.

  • Evita sa cumperi scutece din piete sarace, depozite de scutece en-gros sau magazine mici. Daca alegi mediul offline, cauta sa cumperi din lanturile mari de farmacii, precum si din comerciantii mari de tip hipermarket. In afara de siguranta unei colaborari cu un distribuitor autorizat de produse de incontinenta, acesti agenti comerciali ofera si preturi foarte bune.

  • Recomandam in acest sens Farmaciile Catena, Farmacia Tei, Metro, Selgros, Auchan, Kaufland, Carrefour si Lidl.


4. Vrei ieftin, cumpara scutece online!


Ai citit bine. Este garantat faptul ca nu vei gasi scutece adulti ieftine asa cum iti ofera magazinele online. Rulajele mari, precum si adaosurile mici din mediul online reprezinta combinatia perfecta pentru ca tu sa poti beneficia de cel mai mic pret la produsele dorite.

Daca alegi sa cumperi de pe internet, trebuie sa fii atent la pretul transportului. De multe ori, cumparatorii cad in capcana unui pret mic afisat, si unei taxe de curier mari pe care o afla abia la inchiderea comenzii, sau mai rau, abia la livrarea comenzii.


In concluzie:

  • asigura-te ca ai luat in calcul costurile de transport atunci cand cumperi scutece adulti online

  • cumpara de la un magazin online de incredere

  • un efort de moment iti poate economisi bani. Comenzile ce depasesc o anumita valoare sunt scutite de plata transportului. Verifica politica de preturi inainte de a plasa comanda, un pachet de scutece comandat in plus te poate ajuta sa economisesti bani.

1.046 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page