top of page

Pampers adulți tip chilot

Actualizată în: 23 feb.

Cunoscute sub denumirile de pampers chilot adulți sau scutece adulți chilot, aceste produse asigură protecție pentru probleme ce țin atât de incontinența urinară, cât și fecală. Denumirea lor este dată de structura asemănătoare unui chilot, fapt care permite purtarea acestor scutece într-un mod discret pe sub haine.

Diferențe între pampers adulți tip chilot și pampers adulți cu sistem închis


Principala diferență o reprezintă sistemul de prindere, care în cazul scutecelor cu sistem închis se face pe bază de adeziv. Pampers adulți tip chilot se folosesc precum un chilot normal iar înlăturarea lor se face cu ușurință prin ruperea cusăturii din lateral.


Aceste scutece conțin o bandă elastică dispusă pe toată lungimea taliei, sunt mai ușoare, mai silențioase și sunt destinate persoanelor active.


Disponibile în mai multe grade de absorbție, pampersii chilot pot fi folosiți atât ziua cât și noaptea, în funcție de gravitatea incontinenței. În cazul producătorului Seni, scutecele tip chilot din gama Premium conțin volănașe laterale la fel ca și scutecele cu adeziv, pentru protecție împotriva scurgerilor laterale.


Avantaje pampers tip chilot Seni


În cazul unui chilot absorbant Seni, principalele avantaje sunt:

  • putere mare de absorbție

  • ușoare și confortabile

  • material ce permite pielii să respire pentru perioade lungi de timp

  • indicator de umiditate

Întrucât mobilitatea presupune un contact mai activ al materialului cu pielea expusă, produsele pampers adulți Seni sunt delicate cu pielea și nu conțin latex sau compuși toxici. Funcția de neutralizare a mirosurilor neplăcute este prezentă atât în cazul produselor pampers chilot, cât și a celor cu adeziv.


Sfaturi cu privire la pampers adulți tip chilot


  • Atunci când se face un schimb de pampers la adulți, se recomandă folosirea unor mănuși de unică folosință, pentru a evita contactul cu factorii iritanți ai urinei sau a materiilor fecale

  • În cazul în care o persoana folosește pampers adulți tip chilot în mod regulat, se recomandă aplicarea unei creme protectoare pe toată suprafața pielii expuse

  • Se recomandă folosirea unui pampers adulți tip chilot fără a se folosi și lenjerie intimă peste acesta

  • Chiar dacă scutecele tip chilot sunt foarte comode, în cazul în care o persoană suferă de incontinență ușoară (50 - 100 ml într-un interval de 3 - 4 ore), se recomandă utilizarea unor tampoane Seni cu absorbție mai mică

  • Se recomandă verificarea dimensiunilor de pampersi pentru adulți. În cazul în care cea mai mică mărime este prea mare pentru utilizator, se recomandă a se încerca o mărime mare din gama produselor de tip pampers pentru copii


Cel mai absorbant pampers pentru adulți tip chilot a mărcii Seni este Seni Active Plus. Acesta are un ambalaj de culoare mov și poate reține până la 1800 ml de lichid, în funcție de mărimea scutecului.


Cea mai economică variantă de pampers pentru adulți Seni este Seni Active Classic. Acesta are un ambalaj de culoare albastră și poate reține până la 1550 ml de lichid, în funcție de dimensiune.






682 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page