top of page

Pampers pentru adulți

Actualizată în: 23 feb.


Când auzim cuvântul scutec, primul lucru care ne vine în minte este acel pampers folosit pentru copil însa, în timp ce aceste scutece satisfac nevoia copiilor în primii ani, există multe alte situații care necesită utilizarea unui scutec pe parcursul diferitelor etape ale vieții unui om. Când decizi cumpărarea de pampers adulti pentru tine sau pentru o persoană dragă, este crucial să înțelegi beneficiile utilizării acestora pentru a găsi soluția potrivită nevoilor tale. O alegere greșită poate aduce disconfort fără a satisface nevoile particulare.


Dincolo de stadiul inițial al copilăriei, există o serie de diferite cirumstanțe și provocări care îi determină pe adulți să aleagă scutecele pentru ei înșiși, pentru o persoană dragă sau pentru pacienți. Scutecul este o solutie practică pentru o nevoie de zi cu zi și poate fi utilizat în diferite etape ale vieții.


Există în prezent o serie de soluții de pampers pentru adulți și copii. Principala diferență între scutecele utilizate pentru copii față de cele pentru adulți este nivelul de absorbție. În general, copiii au vezici mai mici și sunt schimbați frecvent, necesitând astfel o putere de absorbție mai mică a scutecelor. Adulții au nevoie de scutece care sunt capabile să absoarbă mult mai mult lichid pentru a preveni accidentele și scurgerile.


Scutecele pentru adulți se găsesc într-o varietate mare de forme și sunt concepute pentru a satisface mai multe tipuri de nevoi. De reținut este faptul că un pampers pentru adulți nu este standard ca în cazul copiilor ci se adresează unor nevoi diferite de la om la om.


În categoria scutecelor pentru adulți enumerăm produse precum:

  • Tampoane și sisteme scurte

  • Scutece pentru utilizare intensă

  • Scutece impermeabile


Pampers adulți Seni Classic Air - cu sistem închis este potrivit pentru persoanele cu incontinență urinară medie și gravă (absoarbe până la 1600ml). Acesta are o capacitate bună de absorbție a lichidelor cu ajutorul miezului dublu absorbant, întalnit și la produsele Super Seni, iar cea mai bună recomandare este utilizarea pe timp de zi.




Pampers adulți Super Seni Trio și Pampers adulți Super Seni Quatro - sunt cele mai absorbante scutece cu sistem închis. Acestea sunt recomandate utilizatorilor ce au nevoie de scutece cu un grad ridicat de incontinență, atât pe timp de zi, dar mai ales pe timp de noapte. Toate caracteristicile inovatoare ale scutecelor produse de producătorul Seni, pot fi regăsite în Super Seni Trio și Super Seni Quatro, fapt ce contribuie semnificativ la păstrarea unui mediu corect și confortabil pentru pielea expusă.






Din categoria scutecelor tip chilot, Seni Active Normal reprezintă soluția ideală pentru persoanele active ce suferă de incontinență medie și gravă.






294 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page