top of page

Șervețele umede bune și ieftine pentru incontinență

Actualizată în: 23 feb.


Când vine vorba despre persoanele ce întâmpină incontinența urinară, la un moment dat există posibilitatea de a dezvolta iritații ale pielii în zonele șoldurilor, pelvisului și a organelor genitale. În timp ce cârpele obișnuite pot fi dure pentru piele și pot provoca iritații, este important să iei în considerare folosirea unor șervețele pentru adulți delicate și preumezite pentru a menține pielea curată și catifelată.



Ca urmare a expunerii îndelungate la acțiunea factorilor iritanți din urină și materiile fecale, pielea devine sensibilă și poate dezvolta iritații și escare, ceea ce duce la o scădere semnificativă a confortului propriu.


La fel ca în cazul scutecelor pentru adulți, una dintre caracteristicile principale ale șervețelelor de care trebuie să ții cont este puterea de absorbție. Cu cât absorbția este mai mică, cu atât tendința este de a folosi mai multe șervețele umede pentru a îndepărta mizeria și bacteriile. Prin urmare, anumite șervețele umede ce par a fi mai ieftine se vor dovedi a fi mai scumpe datorită cantității mai mari folosite.


Preumezirea șervețelelor umede face posibilă igiena fără a folosi apa și săpunul, care de cele mai multe ori pot fi dure cu pielea sensibilă, iar acest lucru ajută foarte mult și în cazul persoanelor cu mobilitate redusă. Însă alegerea unor șervețele ce nu au o cantitate suficientă de lichid în componența lor, va duce astfel la folosirea unei cantități mai mari.


Atunci când iei în calcul folosirea unor șervețele umede pentru problemele de incontinență, un alt aspect de care trebuie să ții cont este prezența ingredientelor active din componența lor. Menținerea ph-ului și a florei bacteriene ale pielii sunt lucruri pe care trebuie să le iei în calcul atunci când ai grijă de igiena personală. Este important să verifici ingredientele active nu numai pentru beneficiile ce pot fi aduse pielii ci și pentru a afla dacă sunt compatibile sau pot crea alergii.


Un alt aspect de care trebuie să ții cont atunci când alegi să folosești șervețele umede pentru incontinență este protecția pe care acestea o oferă stratului de piele după ce au curățat-o. Există pe piață șervețele umede ce sunt destinate altor scopuri ce nu țin de igiena personală, însă acestea nu pot oferi protecția și hidratarea pielii. Astfel, anumite șervețele ce sunt mai ieftine vor genera mai multe costuri datorită nevoii de achiziție a unor produse suplimentare ce oferă pielii protecție și confort.


Nu în ultimul rând, dimensiunea șervețelelor umede pentru incontinență este importantă pentru a putea acoperi o suprafață mai mare a pielii ce necesită curățare. Sfat util: testează mai multe produse ce îndeplinesc aceste condiții. Verifică apoi ce costuri ai avut pentru fiecare în parte, precum și rezultatele obținute, iar apoi alege cea mai bună variantă pentru tine.


Șervețelele umede Seni Care reprezintă soluția potrivită pentru curățarea pielii de pe întreg corpul, păstrând-o curată și catifelată. Blânde și moi cu orice tip de piele, acestea sunt cu atât mai folositoare persoanelor cu incontinență ce prezintă riscuri de iritații și escare.




86 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page